Onze visie

Jouw prachtige baby verdient het beste en wij helpen je graag dat te bereiken door uitstekende producten te leveren, zonder dat je eindeloos op het net hoeft te surfen. Wij willen dat jij je op je gemak voelt, door vragen te stellen over producten, tijdens deze speciale periode in je leven. Want laten we eerlijk zijn, een baby in huis is niet gemakkelijk. Slapeloze nachten, darmkrampjes, doorkomende tandjes. Om maar niet te spreken over allerlei andere kwaaltjes. Daarom willen wij je het zeer gemakkelijk maken en hebben wij een zeer overzichtelijke site voor jou gemaakt, zodat jij meer tijd aan andere leuke dingen kunt besteden.

Onze missie

Nieuwe ouders voorzien van kwaliteitsproducten voor de beste prijs. Want waarom zou je altijd hetzelfde hebben als iedereen?  En waarom zou je veel geld betalen voor producten waarvan ook goedkope alternatieven met dezelfde kwaliteit beschikbaar zijn?  Bij BabyHemel vindt je leuke en exclusieve producten tegen lage prijzen, die niet overal in winkels verkrijgbaar zijn!

Onze klantenservice

Wij hechten veel waarde aan onze klantenservice en houden van de energie en het enthousiasme van onze klanten. We blijven verschillende innovaties en systemen toevoegen aan onze website (meest recent de chatfunctie op onze website) om ervoor te zorgen dat ouders antwoord kunnen krijgen op hun vragen – voor, tijdens of na hun aankoop met BabyHemel.

over mij

Hallo, ik ben Nancy de oprichtster en het gezicht achter BabyHemel. Sinds 2014 ben ik in aanraking gekomen met E-commerce, wat voor mij een hobby is geworden. En van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt. Dagen en nachtenlang heb ik achter de pc in mijn slaapkamer gezeten om alle ins and outs te ontdekken, te leren en uit te voeren. Met koffie op mijn bureau, mijn peuter op mijn schoot en mijn rechterhand op de laptop, wist ik leuke websites te maken, en zo is BabyHemel geboren. Het was hard werken, 44 uur werken voor een baas, huisvrouw in mijn vrije tijd en tijdens de late avonduren werken aan BabyHemel. Gelukkig heb ik veel support van mijn familie gekregen. Mijn man die de huishoudelijke taken zo nu en dan op zich neemt en mijn zoon van 13 jaar die vaak helpt, door op zijn kleine broertje van 2,5 jaar te passen.
Zonder hun steun, zou ik dit nooit kunnen bereiken. Maar genoeg met de emotionele verhalen.

Wij wensen jou veel shop plezier op onze website en heb je vragen, dan kun je gerust met ons contact opnemen. Wij staan tot jouw beschikking!